Отидете към основна версия

11 663 13

Очила за виртуално порно

  • pvr iris-
  • виртуална реалност-
  • порно

PVR Iris са първите очила за виртуална реалност, предназначени специално за любителите на филмите за възрастни. За разлика от популярните Gear VR и HTC Vive устройството не изисква сдвояване с телефон или компютър.

Шлемът работи под собствена операционна система, разработена специално за гледане на порно. Файловете се разпространяват сред потребителите чрез блокчейн система, а купувачите получават 2-годишен безплатен абонамент за клипчета с висока резолюция.

PVR Iris има два дисплея с разделителна способност 2 560×1 440 пиксел, като системата може да възпроизвежда и видео с резолюция 6K. Предвидена е възможност за гледане на преки предавания с виртуална реалност и синхронизация със секс играчки.

Очилата за виртуално порно се захранват от вградена батерия, така че могат да се ползват навсякъде. Акумулаторът издържа до 3 часа с едно зареждане.

PVR Iris струва само $179 (€153), което е доста евтино за подобен род устройства. Разработчиците явно планират да субсидират цената с продажбата на съдържание. Първите доставки са насрочени за октомври.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.

Свързани новини

  • Робот влезе в порно бизнеса

    Компанията, която открива из Европа бордеи със секс роботи обяви, че е произвела първия порно филм с участието на роботизирани актьори, пише в. Daily ...
    03.09.2018
    4 361
    8