Отидете към основна версия

4 940 27

5 екрана и 16 високоговорителя в салона на Audi e-tron

  • audi-
  • e-tron

На специално мероприятие в Копенхаген, компанията Audi представи интериора на новия си електрически кросоувър e-tron. Акцент в салонното оборудване са петте дисплея и шестнайсетте високоговорителя от системата на Bang & Olufsen. Последната е с мощност 705 вата.

Що се отнася до екраните, то два от тях - за мултимедията и за климатичната инсталация, са разположени един под друг на вертикалната част на централната конзола. Третият дисплей е монтиран пред погледа на водача и на него се изобразяват виртуалните прибори, а останалите два са на предните врати и заместват страничните огледала за обратно виждане.

Те имат три режима - шосе, завой и паркиране. Иначе цялостният интериор на Audi e-tron е изпълнен в стила на последните генерации на A6, A7, A8, както и на флагмана Q8. Цялостно e-tron ще бъде представен през септември, а продажбите ще стартират през следващата година. Предполагаемата цена е 80 000 евро.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Audi e-tron ще получи "виртуални" огледала

    Серийната версия на електрическия кросоувър Audi e-tron ще се оборудва с камери вместо традиционни огледала. Опцията ще се предлага в страни, където т ...
    30.05.2018
    3 907
    4
  • Audi показа първия си електромобил

    Първият сериен автомобил на ток в историята на Audi дебютира на салона в Женева. Производството на кросоувъра e-tron започва в края на годината в заво ...
    06.03.2018
    10 186
    44