Отидете към основна версия

4 297 13

Audi превръща колата в киносалон

  • audi-
  • ces 2019-
  • audi immersive in-car entertainment

На своя щанд в Конгресния център на Лас Вегас (по време на изложението CES 2019) престижната германска марка Audi ще покаже как съвременните цифрови технологии за забавление могат да превърнат пътуването с автомобил в изключително преживяване.

Бъдещите моделите на Audi ще се отличават с изключителна комуникационна свързаност, която създава отлична основа и осигурява пространство за разгръщане на възможностите на цифровите технологии за забавление.

От друга страна, благодарение на технологиите за пилотирано шофиране, пътниците в автомобилите на бъдещето ще разполагат с достатъчно "свободно" време, което могат да прекарат в компанията на следващото поколение системи за автомобилен ентъртейнмънт например.

На изложението CES Audi ще представи авангардни концепции, с които ще покаже как шофирането може да се превърне в забавно пътешествие. В Лас Вегас марката ще демонстрира съвсем нов развлекателен формат, който наистина превръща пътуването в цел.

Другата нова технология, наречена "Audi Immersive In-Car Entertainment" се грижи за развлеченията на всички в автомобила, когато той е неподвижен. Тя дава възможност на водача и неговите спътници да се насладят пълноценно на холивудските кинохитове и на мултимедийното съдържание от стрийминг платформите и да се почувстват зрители в новото поколение автомобилни кинотеатри.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини