Отидете към основна версия

29 776 24

Toyota RAV4 след издънката с лосовия тест

  • toyota-
  • rav4-
  • лосов тест

Преди двайсетина дни стана ясно, че новото поколение на RAV4 се провали грандиозно на т.нар. "лосов тест" - изпитание за устойчивост на автомобила. В началото на септември шведски журналисти показаха съвсем неудовлетворителни резултати от теста.

Сега, група норвежки журналисти повториха лосовия тест с хибрида на RAV4, като отбелязаха, че резултатите са значително по-добри. Никакви проблеми по време на "лосовия тест". Упражнението се прави при скорост 65 км/ч.

Норвежките журналисти от Dinside обаче отбелязват, че колкото по-висока става скоростта, толкова колата губи управление и сцепление с пътя. Максималната скорост, с която е преминат безпроблемно "лосовия тест" с новата Toyota RAV4 е 76 км/ч.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 48 гласа.

Свързани новини

  • Най-мощната Toyota RAV4

    Новото поколение на кросоувъра Toyota RAV4 ще получи иновационен силов тракт, с който ще се превърне в най-мощната версия на модела за всички времена. ...
    12.10.2019
    9 409
    16
  • Новият RAV4 се издъни в лосовия тест

    Новото поколение на Toyota RAV4 се провали в изпитание, симулиращо екстрено заобикаляне на внезапно появило се на пътя препятствие, съобщава Teknikens ...
    13.09.2019
    23 190
    48