12 Октомври, 2019 12:00 9 385 16

Най-мощната Toyota RAV4

  • toyota-
  • rav4-
  • хибрид
Най-мощната Toyota RAV4 - 1

Новото поколение на кросоувъра Toyota RAV4 ще получи иновационен силов тракт, с който ще се превърне в най-мощната версия на модела за всички времена. Тя ще бъде представена на 20 ноември на автомобилното изложение в Лос Анджелис.

Прави впечатление, че най-мощната Toyota PAV4 ще е оборудвана с хибриден силов тракт. Тя ще представлява Plug-In е презареждащ се хибрид. Най-вероятно ще бъде оборудвана с 2.5-литров бензинов двигател и с два електродвигателя.

Точната мощност все още е тайна, но се знае, че тя ще бъде значително повече от конвенционалния хибрид Toyota RAV4, който разполага с 218 конски сили. Известно е също, че кросоувърът на Toyota ще получи по-голяма литиевойонна батерия.

С нея, най-мощната RAV4-ка може да измине около 50 км в напълно електрически режим. От стандартната Toyota RAV4 2020 хибридната версия може да се отличи с преработена предница. Освен това кросоувърът ще получи и специални джанти.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 селянин 1

    16 4 Отговор
    Двг и хибридната установка са от,,Camry,,още повече,че модела се сглобява в щатите,и нищо чудно от Тойота са решили да го сложат на равчето..а и да пробват как ще,,върви,,пазара на малкия кросоувър в сащ.
  • 2 123

    29 23 Отговор
    Днес ги гледах на Експото, всичките им модели! Амиии, честно, не знам какво искат тия, цена като за ФВ, изпълнение като за Дачия! То бива бива, ама тия вече нищо не предлагат! Хибрида е бетон, факт! Ама с тази периферия и евтини материали направо се излагат! Гледам днес Корола хибрид, някъде за 50 000 лева! Табло, уреди, багажник, материали, леш, ама нищо, зеро! Да ти пи*ам и на здравината и реномето! Мен като не ме кефи да стоя вътре, кел хайде от здравия двигател?

    Коментиран от #3, #6

  • 3 Крали Марко

    19 25 Отговор

    До коментар #2 от "123":

    Нали знаеш по какво си приличат собствениците на Тойота - че не се интересуват от спорт, с*кс и автомобили.

    Коментиран от #11

  • 4 Сектант

    10 28 Отговор
    Такива колко съм изпреварвал, колко съм дърпал в кал и сняг, даже на хибрида ток съм давал. Дачията е с по-добри материали, с по-добра сглобка и на по-добра цена. Никакъв шанс за Тойота пред най-най-най-добрият СУВ на света -Дачия Дъстър!!!

    Коментиран от #5

  • 5 Въх

    17 4 Отговор

    До коментар #4 от "Сектант":

    само не ми е ясно секта как даваш ток на хибрида?Да не си носиш и генератор в багажника?
  • 6 селянин 1

    18 5 Отговор

    До коментар #2 от "123":

    Много болни мозъци тука..ще сравнява най продавания автомобил в света,,корола,,с вагините и рено груп,абе тия през 21 век не моот да напраат един свестен хибрид,а майсторите в сервизите се кефят че има работа за тях.

    Коментиран от #7

  • 7 123

    7 5 Отговор

    До коментар #6 от "селянин 1":

    Е, то нека ти казва всичко! Ама аз знам какво гледам и пипам! И евтинджоса ди е евтинджос! Ти ако си те набутан, халал да ти е!
  • 8 селянин 1

    7 1 Отговор
    Ама то с гледане и пипане не става..требва нодене и пробване.
  • 9 Onqskonq

    20 6 Отговор
    Тойота е най-здравия автомобил в света, само дето в ТМ Ауто ти сменят здравите частни със стари..
  • 10 Blackthorn

    8 8 Отговор
    Rav4 беше каквото беше до преди 10 години. Сегашния е пълна скръб, махайте го този годзил!
  • 11 гост

    16 3 Отговор

    До коментар #3 от "Крали Марко":

    Като имаш предвид, че 90 процента от армиите по света, включително и НАТО, правителства и корпорации са с Тойоти, да прав си друг тип са собствениците
  • 12 Ввв

    8 14 Отговор
    Тойота-върхът на недодяланите коли,евала!!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 123

    6 5 Отговор

    До коментар #13 от "Niki":

    То и един Дъстър ги прави тези километри без проблеми! Това прави ли го супер,а! И струва 35 000, а твоята щайга 80 000! А сега, кой е прекаран?

    Коментиран от #15

  • 15 за гъби съм

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "123":

    Дъстера може и да ги направи някакси тия километри ама трябва да е с 10-тия шофьор, щото първите 9 ще са си прерязали вените след няколко хиляди километра в това "нещо".
  • 16 Милен Веселинов

    0 0 Отговор
    Знае се и още как каква ще и е мощността.300 + конски сили Едни казват 302кс, други 306кс .но там там.