Отидете към основна версия

7 811 27

Гуми за различни зимни условия

  • nokian-
  • wr snowproof-
  • зимни гуми

Неочакваните промени на времето в зимния период са често срещани през последните години в цяла Европа. Обилните дъждове зачестяват, а това увеличава риска от киша, като същевременно шофирането по сухи пътища вече също е нещо обичайно за този сезон.

Решението, което предлагат от Nokian се нарича Nokian WR Snowproof и представлява иновационна зимна гума, създадена, за да предлага най-висока безопасност по време на пътешествията през различни зимни условия.

Тя е създадена специално за регионите от Централна и Източна Европа и е еднакво ефективна, както на сняг, така и мокри и сухи настилки през зимата. Стабилното сцепление е базирано на концепцията Alpine Sense Grip, докато уникалната каучукова смес Alpine Grip гарантира, че гумата ще се представи добре в широк температурен диапазон от меки до студени зимни условия.

Освен това Nokian WR Snowproof е с много ниско съпротивление при търкаляне, което означава по-нисък разход на гориво и по-малко вредни емисии. Новите гуми се предлагат в категории за скорост Q (160 км/ч), T (190 км/ч), H (210 км/ч), V (240 км/ч) and W (270 км/ч), а размерите в цялата селекция обхващат 55 продукта от 14 до 20 инча.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.

Свързани новини