Отидете към основна версия

18 946 21

Идеалната каравана за самоизолация

  • bruder-
  • exp-6 gt-
  • каравана

Австралийска компания предлага на клиентите си каравана, с която може да се стигне практически навсякъде. Bruder EXP-6 GT е разработена за справяне с ужасните условия в австралийската пустош и има впечатляващ клиренс от 65 см.

Всъдеходната каравана е снабдена с многозвенно пневматично окачване и яко шаси, което се справя безпроблемно с ями до коляно. Корпусът е водонепромокаем, което позволява на EXP-6 GT.

Къщата на колела разполага със собствена лебедка, която може да я измъкне от всяка кал. На пазара има много подобни каравани, но повечето от тях са компактни. За разлика от тях EXP-6 GT е дълга 6.7 метра и предлага на обитателите си всички удобства.

Оборудването включва повдигащ се покрив, два комфортни дивана, разположени надлъжно и пригодени за спане, кухня, която може да се използва и като закрита, и като външна, баня, малка пералня, външен душ, слънчеви батерии, йон-литиев акумулатор с капацитет 225 Ah, 170-литров резервоар за прясна вода и много други.

Bruder EXP-6 GT може да се конфигурира според индивидуалните предпочитания на клиента, но това неминуемо ще се отрази на цената. Базовата версия на всъдеходната каравана струва около $100 000 (€90 341).

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 16 гласа.

Свързани новини