Отидете към основна версия

6 214 52

iPhone 12 може да се продава без слушалки и зарядно

  • ihpone-
  • apple-
  • слушалки-
  • зарядно

Липсата на слушалки като част от обичайните аксесоари към iPhone вероятно е поредният трик за популяризирането на безжичните Airpods

Анализатори на британската банка Barclays прогнозират, че когато iPhone 12 бъде пуснат на пазара по-късно тази година, Apple няма да включи много от обичайните аксесоари в кутията към смартфона, а именно слушалките EarPods и захранващ адаптер. Това предаде Mashable.

В случай че анализаторите на Barclays са прави, чисто новият iPhone 12 ще идва само с кабел USB-C към Lightning, както и с приспособлението за изваждане на SIM карта. Разбира се, ако сте дългогодишен потребител на iPhone, то най-вероятно имате захранващ адаптер някъде в дома си. Ако ли не, ще трябва да дадете допълнителни 29 долара за оригинално зарядно към смартфона.

Липсата на EarPods вероятно е поредният трик на Apple за популяризирането на безжичните Airpods, които започват от 159 долара. Въпреки това, технологичния гигант продава и своите слушалки с кабел на цена от 29 долара.

Информацията се основава на разговорите между анализаторите на Barclays и доставчиците на Apple. Те твърдят също, че производството на следващата генерация на iPhone изостава с около 4 до 6 седмици. Въпреки това, анализаторите не очакват, че Apple ще забави основното си събитие, на което обявява  новите си смартфони. Вместо това, най-вероятно ще станем свидетели на последователен график за представянето на всеки модел смартфон, подобно на стратегията, предприета при дебюта на iPhone X и iPhone XR през 2018-а.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 15 гласа.

Свързани новини