Отидете към основна версия

5 925 9

Ето как ще изглеждат евтините безжични слушалки Apple AirPods 3

  • apple-
  • ipod 3-
  • слушалки

Очакваната цена е около $ 160

Според авторитетния източник Bloomberg, през 2021 година Apple планира да пусне актуализираните TWS слушалки от третото поколение AirPods и AirPods Pro. Наскоро в интернет се появиха и първите снимки, на които се твърди, че са изобразени новите безжични слушалки AirPods Small или AirPods 3.

Външният дизайн на новите слушалки на Apple се различава малко от предишната серия, а кутията за зарждане ще стане много по-малка и ще има квадратна форма. Снимките, които ви показваме са направени от служител на тайванско предприятие, работещо с Apple за производство на нови продукти.

Автентичността на снимките може да е под въпрос, но общият дизайн на предполагаемите AirPods 3 е в съответствие с вътрешната информация, която се появи в мрежата по-рано. От представеното изображение можем да заключим, че бъдещите слушалки ще имат малко по-компактен размер, по-тънки „крачета“ и сменяеми накрайници за уши.

AirPods 3 не се очаква да разполага с активно шумопотискане (ANC). Apple обаче планира да използва нов чип в слушалките, който ще подобри живота на батерията, въпреки по-компактния ѝ размер. Очакваната цена на Apple AirPods 3 ще бъде около $ 160, а представянето им може да се състои през първата половина на следващата година.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.

Свързани новини