6 Ноември, 2020 14:49 5 907 9

Ето как ще изглеждат евтините безжични слушалки Apple AirPods 3

  • apple-
  • ipod 3-
  • слушалки

Очакваната цена е около $ 160

Ето как ще изглеждат евтините безжични слушалки Apple AirPods 3 - 1

Според авторитетния източник Bloomberg, през 2021 година Apple планира да пусне актуализираните TWS слушалки от третото поколение AirPods и AirPods Pro. Наскоро в интернет се появиха и първите снимки, на които се твърди, че са изобразени новите безжични слушалки AirPods Small или AirPods 3.

Външният дизайн на новите слушалки на Apple се различава малко от предишната серия, а кутията за зарждане ще стане много по-малка и ще има квадратна форма. Снимките, които ви показваме са направени от служител на тайванско предприятие, работещо с Apple за производство на нови продукти.

Ето как ще изглеждат евтините безжични слушалки Apple AirPods 3

Автентичността на снимките може да е под въпрос, но общият дизайн на предполагаемите AirPods 3 е в съответствие с вътрешната информация, която се появи в мрежата по-рано. От представеното изображение можем да заключим, че бъдещите слушалки ще имат малко по-компактен размер, по-тънки „крачета“ и сменяеми накрайници за уши.

AirPods 3 не се очаква да разполага с активно шумопотискане (ANC). Apple обаче планира да използва нов чип в слушалките, който ще подобри живота на батерията, въпреки по-компактния ѝ размер. Очакваната цена на Apple AirPods 3 ще бъде около $ 160, а представянето им може да се състои през първата половина на следващата година.

Ето как ще изглеждат евтините безжични слушалки Apple AirPods 3


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко Covida

    23 23 Отговор
    iShit - боклуци с такава марка не купувам...
  • 2 тия са

    20 2 Отговор
    За еднократна употреба. Но пък ябълките били зелени, че не били давали "излишно" зарядно, а трябвало да си го купите отделно в отделна опаковка.
  • 3 Факт

    20 6 Отговор
    Поредните изгнили ябълки с реална цена 20 лева

    Коментиран от #4

  • 4 Този

    14 7 Отговор

    До коментар #3 от "Факт":

    Спокойно, пак ще са най-продавани. ;)

    Коментиран от #5

  • 5 ishit

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Този":

    Пак, че кога са били най-продавани, когато нямаше други ли?!?

    Коментиран от #6

  • 6 Jorro

    1 10 Отговор

    До коментар #5 от "ishit":

    Когато Apple изкарат нещо ново обикновено няма друго подобно на пазара ! Така че ДА !
  • 7 Nani

    10 9 Отговор
    Пичове много ги хапете тези “зелени ябълки”. Били такива и онакива, били супер зле боклуци и шитни, но да ви питам нещо. Защо тогава всички ги копират, а??!! Защо всички останали производители възхваляни от вас пускат на пазара нещо много подобно и на дизайн и на функционалност след появата на нещо от Епъл? Ако не сте пробвали Airpods Pro, по-добре не ги коментирайте, това се отнася и за другите продукти. Ползвайте си бозавия неъпдейтващ се андроид и си се кефете. Ползващите продуктите на Епъл сме друга бира!

    Коментиран от #8

  • 8 Ха ха

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Nani":

    Nani, май само реклами си гледал/а напоследък, а? Под "напоследък" разбирай последните 10-на години, понеже от тогава насам епъл не са пуснали абсолютно нищо ново, като технология, а само повтарят "имаме по - бърз процесор и по - хубава камера от предния модел". Какво в този случай те кара да мислиш, че има изобщо нещо за копиране от тях? Да не споменавам, че от три модела насам махат дори и собствените си технологии от телефоните, че им пречели да" изобретят"5% по - дълъг живот на батерията. Разбирам, че ти е по - трудно да сбъркаш какво да натиснеш, като имаш само 1 бутон, а втория те обърква, но все пак наоколо има хора, които си разбират от материята и им си трябва пълната гама екстри, настройки и услуги, че да ползват пълноценно телефона си. Да не говорим, че напоследък има андроиди по за 300лв,които така тръшват айфоните в земята, че шефовете им през 5 минути сменят дилърите. 😂😂😂
  • 9 iSheeps

    1 0 Отговор
    Евтино с Apple ....не есъвместимо щом продават и парцали за 30 лв на балък Ааа, 160$ ся хи разбрах хахахаха евтинооооо :д реална цена 50 лв макс по цялата верига. Алчните ще гърбят фенчета за пореееден път