Отидете към основна версия

6 117 20

Вижте гаража на бъдещето (с асансьор и стъклен покрив) ВИДЕО

  • гараж-
  • hummer

Дали проектът ще бъде реализиран, все още не е известно

Американският архитект Кели Уислър представи проект за футуристичен гараж, разположен в пустинята. Двуетажната сграда е оборудвана с подиум, който ви позволява да преместите основния елемент в интериора - електрическият пикап GMC Hummer EV.

Според автора на проекта футуристичният Hummer Concept Garage се намира в пустинята. При желание обаче двуетажната сграда може лесно да се интегрира в градската среда. Интериорът на гаража запазва визуални елементи, които се отнасят до дизайна на електрическия Hummer EV.

Осветените порти и прозрачен покрив са направени в същия стил. Благодарение на внимателно подбраните довършителни материали, електрическият пикап хармонично се вписва в околното пространство.

Основното ноу-хау на гаража е кръглият асансьор, проектиран под формата на подиум. С помощта на електромотори пиедесталът е в състояние да повдигне Hummer EV на втория етаж, който в проекта е запазен за жилищната площ.

Според идеята на архитекта такова решение ще позволи на жителите на къщата наистина да се насладят на красотата на електрическия пикап, който ще се превърне в неразделна част от живота им.

В момента амбициозният проект съществува изключително под формата на виртуален модел. Все още не е известно дали футуристичният гараж ще бъде реализиран на практика. Вижте всъщност какво представлява той.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.

Свързани новини