Last news in Fakti

31 Януари, 2022 12:21 9 079 10

Вижте най-луксозния гараж в света (ВИДЕО)

  • гараж-
  • имение

Гаражът побира осем коли, но ако ги изкарате, можете да организирате парти за 200 души

Вижте най-луксозния гараж в света (ВИДЕО) - 1

Факт е, че това, което ви показваме не прилича на гараж, а на огромна ренесансова бална зала. Може да си помислите, че този най-луксозен гараж в света е просто преработена бална зала.

Вижте най-луксозния гараж в света (ВИДЕО)

Но всъщност той е проектиран специално за автомобили от професионалния интериорен дизайнер Шели Броуз. Като цяло помещенията са част от имение с квадратура 1 200 метра, което беше продадено през 2019 година за сумата от 5.75 милиона долара.

Вижте най-луксозния гараж в света (ВИДЕО)

Стените на гаража са украсени с ръчно изработени фрески, а мраморната мозайка на пода е инкрустирана ръчно(направата на гаража отнема две години). На тавана се виждат позлатени орнаменти и кристални полилеи.

Вижте най-луксозния гараж в света (ВИДЕО)

Гаражът побира осем коли, но ако ги изкарате, можете да организирате парти за 200 души. Специално за подобни цели в най-луксозният гараж в света са направени кухня-бар и две бани. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 БКП

    22 2 Отговор
    На свинче - звънче, с тия коли вътре!
  • 3 Бат Сандокан

    12 1 Отговор
    А мойто БеЕнВе сиди у курника ...
  • 4 Gucci x Balenciaga

    18 0 Отговор
    За тези стари коли 😁в бална зала остава само да покани някоя кола на танц жалко че все пак никога няма да му отговори. Света е пълен с психопати и луди .Богатството не е само състояние, а умението целесъобразно да се ползвате от него.

    Коментиран от #6

  • 5 3673

    11 2 Отговор
    Поредните wonnabe милионери. Направили си гараж от гипскартон и тапети с боички лиснали една подова мазилка и сега са много богати... хахаха. Да дойдат в Европа, даже в България - в "Драгалевци" и "Бояна да видят какво е лукс...
  • 6 :D :D :D

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Gucci x Balenciaga":

    Малко си противоречиш с първото и последното изречения :D

    Коментиран от #7

  • 7 Gucci x Balenciaga

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от ":D :D :D":

    Не разбрах къде е противоречието честно ?Виждам един луд с няква мания до тук добре поне колите да бяха хубави,скъпи последен писък на модата rolls royce ,lamborghini,Mercedes-AMG GT R Black Series...да не ставам банална да изброявам това са бракми които всички заедно струват по малко от залата в която се намират и не си струва и на принца на Монако не му такъв гаража.И все пак кола 🥴 на мъжа ми са в двора направи тунел ,преустроих гаража сложих две перални машини ,сушилня за дрехи фризери ....и разкарах колите на вън нищо им няма
    КОЛА КАТО КОЛА не си струва

    Коментиран от #8

  • 8 JDMfan

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Gucci x Balenciaga":

    Лол... Доста радикално решение... Аз преди си държах колата вън ноооо една турбо селика я уби тотално(имах джип)☠️ сега никога няма да си изкарам колата цяла вечер колата... Пък си я обичам и си е проект... Даже вечен проект :)

    Коментиран от #9

  • 9 Gucci x Balenciaga

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "JDMfan":

    Кофти на улицата е риск и кражба,двор в къща е по добре лека защита от градушка, дъжд,слънце това е колата е необходимост ,после с голямата конкуреция идва и снобизма и лудите пари за желязо цена колкото една къща ."Никога не съжалявай за миналото, а го приеми като учител, защото то е точно това.Няма нищо лошо в това да правиш грешки. Грешките са част от живота и са от основно значение за растежа.
    „Щастието идва чрез добрата преценка, добрата преценка идва чрез опита, а опитът идва чрез лошата преценка“... Учителите от Изтока казват, че всяка стрела, която се забива в центъра на мишената, е резултат от сто несполучливи изстрела... Никога не се страхувай от неуспех. Неуспехът е твой приятел."

    Коментиран от #10

  • 10 JDMfan

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Gucci x Balenciaga":

    Да то шибаното е че когато си студент трябва да е на улицата. Много хора карат бързо и може да стане някаква грешка... Още немога да проумея, че Тойота селика тотализира Паджеро... С каква ли скорост се е движил? То и аз понякога настъпвам колата но не в някакви малки и тясно улички. То ако човек излезе е още по-лошо. Иначе да хубаво е човек да греши. Аз направих тази грешка и сега много повече си пазя колата и знам рисковете. Пък и от каското отпуснаха добри пари за инвестиции в другата кола :)