Отидете към основна версия

15 489 43

Какво прави електрическата S-Klasse пред фабриката на Tesla?

  • mercedes-
  • eqs-
  • tesla

Фотографи заснеха EQS пред един от заводите на американската компания

Снимки: Twitter

Mercedes EQS бе представен преди едва няколко седмици, като според германската марка, това е нов клас луксозен електрически автомобил, който за момента няма аналог. Въпреки, че първите продажби започват след едва няколко месеца, то фотографи вече заснеха EQS по улиците.

Това не е нещо ново, тъй като най-вероятно се провеждат последни тестове, преди окончателното влизане в продажба, но пък е интересно мястото на което е заснета електрическата лимузина. Екземпляр с лек камуфлаж и без предна емблема бе забелязан на паркинга на фабриката на Tesla във Фримонт.

Снимките бяха публикувани в Twitter, като не се съобщава причината поради която Mercedes-ът се е отбил до Tesla, макар в коментарите да виждаме някои предположения. Партньорството между двете компании в близкото минало не е тайна за никого, така че не е изключено хората на Мъск също да имат пръст в този проект или пък да се водят разговори за бъдещ такъв.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.

Свързани новини

  • Mercedes представи електрическата S-Klasse

    След редица видеа, снимки и информация относно една от най-дългоочакваните премиери при Mercedes, ето че германската компания показа най-луксозния си ...
    15.04.2021
    8 819
    38