Отидете към основна версия

6 110 11

Porsche пусна багажник за покрива за шофиране с 200 км/ч

  • pforche-
  • багажник на покрива

Марковата кутия за товари има уникална аеродинамика

Покривната кутия от Porsche Tequipment Performance, марково отделение за аксесоари, беше тествана в аеродинамичен тунел по време на разработката и след това измина няколко хиляди километра, като част от тестовете на Taycan. В резултат на това формата на багажника на покрива бе оптимизирана специално за бързо шофиране.

От Porsche твърдят, че с покривната кутия е възможно колата да се движи със скорост до 200 километра в час. Марковият багажник от Mercedes-AMG например е в състояние да издържи само 130 километра в час. Покривната кутия е с форма на капка с малка обърната опашка отзад, която е украсена с релефно сребърно лого на Porsche.

Високоскоростният багажник на покрива може да бъде боядисан в черен гланц, сребърен металик, бял металик или вулкано сив металик, или можете да го поръчате без боядисване - на грунд, така че собственикът да може да го боядиса във всеки желан от него цвят.

Кутията се инсталира с помощта на стандартни покривни релси и може да се отваря и от двете страни. Обемът на багажника е 480 литра - достатъчно за пет чифта ски или три сноуборда. Кутията издържа на товари с тегло до 75 килограма и струва 1 150.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.

Свързани новини