Отидете към основна версия

9 469 51

Видео с новия волан на Tesla поставя практичността му под въпрос

  • tesla-
  • model s-
  • волан

Кадрите показват нормално шофиране в градски условия

Още с представянето на обновената Tesla Model S по-рано тази година, една интериорна промяна предизвика доста интерес около новия модел на Мъск. Този път не става въпрос за големи екрани, макар да има такива, а за странният дизайн на волана, който прилича доста на тези при състезателните коли.

Доставките на обновения модел вече започнаха, а поръчалите такъв волан, вече му се наслаждават в Америка. Оказва се, че насладата всъщност може и да не е пълна, както виждаме от клип, публикуван от един от скорошните собственици.

Кадрите показват как Model S се справя с някои класически маневри при шофиране в градски условия. Поради спецификата на волана и липсата на горната му част, някои маневри изглеждат доста неудобни, като мнението се споделя и от други негови ползватели. Очакваше се от Tesla да рекалибрират системите си и колите, снабдени с този волан да се нуждаят от по-малко обороти на въртене при завиване. Не е изключено това да стане на по-късен етап, но към момента това все още не е направено.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.

Свързани новини