Отидете към основна версия

114 422 23

Как да продадем колата по-лесно: Любопитна "екстра" в mobile.bg (ВИДЕО)

  • mobile.bg-
  • 360carscan

Българска компания реализира първото специализирано фотостудио за автомобили и мотоциклети

През 2021 г. заработи първата "фотокабина" за създаване на виртуална реалност у нас. Студио 360carscan е специализирано в предпродажбената фотография на автомобили и мотоциклети.

А ние, от екипа на mobile.bg, се стремим да внедряваме всички иновации в света на автомобилите, затова направихме достъпен нашия сайт за директно споделяне на техния продукт. Само за няколко месеца наблюдаваме разширяване на портфолиото на компанията и това показва очевидната нужда на потребителя от новата услуга.

Фотостудиото е изцяло разработено от 360carscan, като за пълното му разработване и пускане в експлоатация бе необходима малко повече от година. За визуализацията на продукта, специалистите се обръщат към екип от Български програмисти за авторската разработка на софтуера. Разбира се, ежедневната работа по него не спира и сега.

В момента услугата се предлага само на територията на София, но екипът на 360carscan работи по разработването на продукта и целта им е постигане на национално покритие. Ако искате да се запознаете подробно с работата им, можете да посетите сайта им 360carscan.com.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 27 гласа.

Свързани новини