Отидете към основна версия

4 815 9

Новият Hummer пристига с копче, което дори от GMC не знаят какво прави

  • hummer-
  • hummer ev-
  • копче-
  • бутон-
  • gmc

От компанията са оставили клиентите да решат какво да прави конкретният бутон

Електрическият пикап на Hummer бързо премина от фаза на концепт до серийно производство и макар към момента то да е в ограничена серия, първите клиентски автомобили вече са при своите собственици, а множество издания се сдобиха с тестови автомобили за кратък период от време. Макар бутоните в интериора да се сведени до минимум и всеки от тях по презумпция да има ясно определена функция, то изглежда, че има един бутон, който за момента не прави абсолютно нищо.

Става въпрос за отделен бутон върху избирателя на режими за шофиране на пикапа, върху който има изобразена неясна илюстрация. Освен, че собствениците на пикапа не знаят за какво се използва този бутон, то изглежда, че от GMC също нямат идея за какво е конкретното копче.

Разбира се, това не е пропуск в разработката на пикапа, а напълно целенасочен ход от страна на компанията, която оставя на клиентите да изберат за какво ще бъде ползван този бутон. Когато бъде натиснат, на дисплея на колата се показва кратко съобщение гласящо: „Your Mode. Your Mission.”, придружен с имейла epicideas@GMC.com. По този начин от GMC искат да подканят клиентите да изпращат своите идеи за това за какво да служи конкретният бутон.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 15 гласа.

Свързани новини