Отидете към основна версия

5 713 5

Нови технологии за Toyota Rav4 в Европа

  • toyota-
  • rav4-
  • технологии-
  • инфотеймънт

Кросоувърът получи нова инофтеймънт система и дигитален километраж с повече функции

Петото поколение на Toyota Rav4 бе представено през 2018 година, а през изминалата 2021 година получи разкрасителни процедури, изразяващи се в лек фейслифт. Сега популярният кросоувър бе подложен на още промени и се сдоби с нови технологии, които да му помогнат в битката с основните конкуренти. Те засягат главно интериора, като единствената промяна във външността е добавянето на цвят бяла перла за по-високите нива на оборудване.

Промените в интериора засягат главно инфотеймънт системата, която е получила нов 10.5-инчов сензорен екран с по-висока резолюция, познат ни от обновените Corolla и Corolla Cross. Серийно тя поддържа Android Auto и Apple CarPlay, както и вградена навигация с данни за трафика в реално време, паркинги, разпознаване на знаци и данни за времето.

Допълнително Toyota предлага и четири годишно обновление на софтуера чрез интернет, както и отдалечени функции като отключване, заключване и други чрез приложението MyT. Нов е и дисплеят пред водача, който е с размер от 12.3-инча и предлага различни конфигурации. Системите за подпомагане на водача също са обновени и подобрени.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 10 гласа.

Свързани новини