Отидете към основна версия

10 117 37

Samsung също се присмя на новия iPhone

  • samsung-
  • apple-
  • iphone

Корейците не виждат иновации в смартфона

Samsung не пропусна момента след представянето на новия iPhone 14, за да се подиграе на компанията от Купертино, но също така използва възможността да направи реклама на своите устройства. Корейците използваха Twitter и публикуваха няколко поста в които се присмиват на Apple с реторични въпроси,

Първите две публикации са идентични и в тях от Samsung рекламират Galaxy Fold и Galaxy Flip, наблягайки на това, че от Apple нямат такива устройства. Третата публикация е свързана с Galaxy S22 Ultra и камерата на смартфона, чийто сензор е с резолюция от 108 мегапиксела, срещу скромните 48 мегапиксела на iPhone 14 Pro. В трите публикации Samsung набляга и на това, че тези качества на смартфоните са на пазара от повече от две години.

Интересно ще бъде да видим дали от Apple ще отговорят на провокацията или рекламният отдел на компанията ще пропусне да отговори на най-големия си опонент на пазара. Припомняме, че преди няколко дни от ZTE също се подиграха, но тогава китайците взеха под прицел дисплея на iPhone 14 Pro.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 35 гласа.

Свързани новини