Отидете към основна версия

1 801 30

Новите слушалки на Apple ще имат една единствена разлика с модела от 2022 година

  • apple-
  • airpods-
  • слушалки-
  • безжични слушалки

Очаква се тя да е USB Type-C порт

Apple подготвя нова версия на безжичните слушалки AirPods Pro 2, които бяха представени през изминалата година. Това става ясно след като разработчици са открили нови моделни названия в последната версия на iOS. Става въпрос за нови аксесоари с продуктови номера A3058 и A2968.

Според популярния анализатор Минг Чи-Куо, новата версия на слушалките няма да се различава драстично от това, което видяхме през миналата есен. Единствената голяма разлика е свързана с наличието на нов порт в пластмасовия кейс на самите слушалки. Както вероятно знаете, европейските власти приеха закон с който задължават производителите на смартфони и други електронни устройства да използват USB Type-C порт за своите продукти.

Именно това ще бъде и единствената разлика, която се очаква да превземе всички устройства на марката с Lightning порт. Припомняме, че новият iPhone 15, който също ще дебютира тази есен вероятно също ще остави в миналото Apple-ския стнадарт и специалния порт за зареждане.

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.

Свързани новини

  • Xiaomi пусна очила-слушалки

    Джаджата представлява очила-слушалки и се свързва към вашия смартфон чрез Bluetooth. Аудио очилата са оборудвани с високоговорители, които създават 36 ...
    12.04.2023
    2 194
    1