Отидете към основна версия

1 631 12

Meta пуска алтернатива на Twitter, ето как ще изглежда

  • meta-
  • twitter-
  • facebook

Продуктът носи името “Project 92”

Слуховете за това, че Meta разработва алтернатива на Twitter изглежда са верни и сега в интернет се появиха първите снимки на новата платформа, която ще се нареди в портфолиото на компанията редом до Facebook, Instagram и WhatsApp. През изминалите дни се е състояла среща със служители на която от компанията са показали новото приложение, което към момента носи името Project 92, споделят от The Verge.

Публикуваната от тях снимка показва и как ще изглежда новата платформа, която се очаква да дебютира съвсем скоро с официалното име Threads. От това което виждаме от снимките можем да видим, че интерфейсът е подобен на този на Instagram, но с очевидната липса на снимки. Според информацията, платформата също така ще поддържа и функция, която ще позволи обмяната на акаунти и последователи от Instagram в новата социална платформа.

Съдейки по това, вероятно от Meta искат да обвържат двете приложения, като дадат началния тласък на Threads чрез Instagram. Появиха се и слухове за това, че няколко световноизвестни личности вече са получили достъп до приложението, за да го популяризират. От компанията споделят, че писането на софтуера е започнало през януари, а приложението ще бъде публикувано възможно най-скоро, без това да бъде обвързвано с точна дата.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.

Свързани новини