Отидете към основна версия

1 395 8

Изкуствен интелект ще следи за качеството на новите „аудита“

  • audi-
  • vw-
  • volkswagen-
  • изкуствен интелект-
  • качество

Технологията ще бъде приложена в Брюксел и Инголщат

Audi продължава да използва изкуствен интелект, като този път той намери своето приложение в заводите на компанията и по-конкретно за качествен контрол на производството. Компанията споделя, че наскоро е завършила тестовете на изкуствения интелект, който да следи заварките на автомобилите и тяхното качество. По този начин марката може да увеличи прегледите като разглежда около 1.5 милиона заварки на 300 автомобила по време на всяка работна смяна.

Използването на изкуствен интелект е много по-ефективно и Audi заявиха, че това ще им позволи да контролират качеството по по-целенасочен начин. Служителите също така са освободени от тази задача, за да се "съсредоточат върху възможни аномалии. Тестовете са проведени в завода в Некарсулм.

След успешната пилотна програма до края на годината изкуственият интелект ще бъде използван в още три завода. Сред тях са заводите на Audi в Брюксел и Инголщат, както и заводът на Volkswagen в Емден. Автомобилният производител отбеляза, че екип от експерти трябва да преквалифицира модела на изкуствения интелект, за да идентифицира разликите в настройките на заварките в различните заводи.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.

Свързани новини

  • Любопитно за новите RS-ки на Audi

    Audi Sport, легендарното спортно подразделение на немската марка, ще има напълно електрифицирана гама модели до края на това десетилетие, включително ...
    26.07.2023
    4 449
    12
  • Ето как ще изглежда последното Audi Q7 с ДВГ

    Едно интересно изображение на новото Audi Q7 се появи в интернет. От него можем да видим, че големият премиум кросоувър отново ще претърпи актуализаци ...
    07.07.2023
    4 133
    3