Отидете към основна версия

7 895 15

Apple най-после въведе дългогодишна функция от Android

  • apple-
  • ios-
  • ios 17-
  • ios 17.2

Новостта бе забелязана в iOS 17.2

От миналия месец Apple провежда тестове с бета версията на iOS 17.2. В допълнение към новото приложение Journal, тази версия предлага и някои други нови функции за потребителите на iPhone и iPad. С iOS 17.2 beta 4, която беше пусната днес за разработчици, Apple най-накрая позволява на потребителите да променят звука на известията по подразбиране.

В iOS 17 бяха въведени множество нови мелодии и звукови сигнали. С тази промяна се промени и звукът за известия по подразбиране в iOS, като класическият "Tri-tone" беше заменен с "Rebound". Новият звук обаче е много по-тих и не всички са харесали тази промяна.

С последната бета версия на iOS 17.2 Apple добави опцията, която позволява на потребителите да променят звука за известия по подразбиране на какъвто искат. Това е първият път в историята, когато iOS позволява на потребителите да променят звука за известие, използван от повечето приложения. Новата опция "Default Alerts" (Предупреждения по подразбиране) се появява в менюто Sounds & Haptics (Звуци и тактилност) в приложението Settings (Настройки). Потребителите могат да избират между нови и класически звуци, включително "Tri-tone". Съществува и опция за задаване на звук от "Tone Store" за известията.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.

Свързани новини