Отидете към основна версия

2 174 5

Електромобилите Tesla ще показват камери за скорост

  • tesla-
  • навигационна система-
  • камери за скорост-
  • софтуерна актуализация

Актуализацията с новата опция трябва да се появи в електрическите автомобили на компанията още на 27 декември

Tesla подготвя скорошна софтуерна актуализация, според която навигационната система на електромобилите ще започне да показва камери за скорост. Предстои да видим как точно тази функция ще бъде внедрена в автомобилите на Tesla. Актуализацията с новата опция трябва да се появи в електрическите автомобили на компанията още на 27 декември.

Освен това Tesla планира да въведе нови функции за следене на състоянието на водача. Говорим например за проследяване на сънливостта и нивото на умора. Сега автомобилният производител очевидно се обръща към състоянието на водача по време на шофиране.

Отбелязва се, че камерата в кабината вече е в състояние да оцени "жизнеността на водача" поради скоростта на промяна на емоциите и времето на мигане на очите на човека, управляващ електрическата кола.

Заслужава да се отбележи още, че описаните функции не са включени в официалните съобщения за предстоящата актуализация, но можете да сте сигурни, че те ще бъдат активирани във фонов режим и ще се появят в електрическите автомобили на Tesla през следващите седмици.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.

Свързани новини