Отидете към основна версия

4 363 4

Samsung представи „коравия“ смартфон XCover7

  • samsung-
  • galaxy-
  • xcover 7

Моделът пристига с устойчиви материали

Докато вниманието е насочено към предстоящото пускане на флагманите Galaxy S24 на Samsung по-късно този месец, компанията изненада всички с представянето на ново устройство - Galaxy XCover7. Устройството пристига с Android 14, разполага с 5G свързаност, NFC за безконтактни плащания, Samsung Knox Vault за защита на данните и персонализиран бутон за бърз достъп в трудни условия.

Смартфонът Galaxy XCover7 има 6,6-инчов LCD дисплей с Full HD+ резолюция, който предлага повишена чувствителност на допир за използване с ръкавици с дебелина до 2 мм и във влажна среда. Задната камера се отличава с 50 MP сензор, допълнен от 5 MP предна камера. Устройството може да се похвали с 6 GB оперативна памет, 128 GB място за съхранение и поддържа microSD карти.

Други характеристики са 3,5 мм аудио жак и звук Dolby Atmos. Основното предимство на Galaxy XCover7 се крие в неговата издръжливост, като се придържа към стандартите IP68 и MIL-STD-810H. Дисплеят е защитен от стъкло Gorilla Glass Victus+, а сменяемата батерия е с капацитет 4050 mAh.Иновативна функция на телефона е режимът "Без батерия", който му позволява да функционира без батерия, когато е свързан към USB-C порта.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 15 гласа.

Свързани новини