Отидете към основна версия

2 127 9

Необичаен преносим електрически скутер (ВИДЕО)

  • електрически скутер-
  • icoma

Теглото на Icoma Tatamel Bike е само 63 кг.

Японският стартъп Icoma пуска на пазара първия си модел - оригиналния електрически скутер Tatamel Bike. При необходимост това превозно средство може да се сгъне и да се превърне в нещо като куфар на колела. Подробности за новия продукт бяха разкрити на уебсайта на Icoma.

Новият Icoma Tatamel Bike е компактен електрически скутер със сгъваеми колела и волан. Основните му елементи са скрити в специална кутия, а колелата се спускат от нея, тоест електрическият скутер може да се търкаля по пътя или да се вземе в градския транспорт. Теглото на Icoma Tatamel Bike е само 63 кг.

Електрическият скутер получава диодна оптика и NFC свързаност. Малък електрически мотор ускорява скутера Icoma Tatamel Bike до 40 км/ч. Декларираният пробег с батерия от 12 Ah е 30 км - това е достатъчно за ежедневна употреба в града, особено ако комбинирате скутера с метро или друг вид градски транспорт.

По-късно ще се появи и версия с батерия от 29 Ah и пробег над 60 км. За скутера Icoma Tatamel вече се приемат поръчки от ¥498 000 ($3170). Първите електрически скутери ще бъдат доставени на клиентите през октомври. Вижте повече за иновацията във видеото.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.

Свързани новини