Отидете към основна версия

2 612 1

Как се промени Galaxy Watch през годините

  • samsung-
  • galaxy-
  • galaxy watch

Samsung показа развитието на часовника

До събитието Unpacked на Samsung остават броени часове, а очакването е трескаво.

Верните на сгъваемите устройства са най-нетърпеливи да видят официалното представяне на следващото поколение Galaxy Z Fold 6 и Z Flip 6, допълнено с подробни спецификации и характеристики.

Слуховете сочат, че Samsung подготвя и нова итерация на Galaxy Buds, заедно с Galaxy Ring. Очаква се презентацията да бъде допълнена с функции и актуализации, задвижвани от изкуствен интелект.

Ентусиастите на смарт часовници и фитнес фанатиците също могат да се радват - премиерата на Galaxy Watch 7 е на хоризонта! Samsung отбелязва това с бърз поглед назад към еволюцията на серията Galaxy Watch.

Преминавайки бързо през последните години и обръщайки се към миналата, серията Galaxy Watch 6, пусната на пазара през юли 2023 г., се фокусира върху персонализирани здравни решения с подобрени функции. Той се отличава с по-тънка рамка и по-голям дисплей, като същевременно запазва класическия кръгъл дизайн. Часовникът Watch 6 Classic предлага носталгично докосване със своята въртяща се рамка, а новият дизайн на бутоните прави смяната на каишките за часовник лесна.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини