Отидете към основна версия

5 725 8

Google Play Store получи важен и дългоочакван ъпдейт

  • google-
  • google play store-
  • play store-
  • android

Вече могат да се ъпдейтват до 3 приложения наведнъж

Потребителите на Android отдавна се сблъскват с разочарованието да чакат отделните приложения да се инсталират или актуализират едно по едно. Наскоро обаче Google въведе значително подобрение, като позволи на потребителите да инсталират или актуализират едновременно до три приложения или игри.

Тази нова функция е особено полезна за тези, които имат многобройни чакащи актуализации, тъй като значително намалява общото време за изчакване. Въпреки че Google не е обявила официално въвеждането на функцията, тя е наблюдавана в Индия и се очаква да бъде достъпна в по-широк мащаб в близко бъдеще.

Важно е да се отбележи, че наличието на най-новата версия на приложението Play Store не гарантира достъп до тази функция. Възможността за инсталиране или актуализиране на три приложения едновременно вероятно се контролира от страна на сървъра, което означава, че наличността може да варира в зависимост от отделните устройства и региони.

Тази актуализация бележи положителна стъпка напред за потребителите на Android, тъй като адресира дългогодишна болка и подобрява цялостното потребителско изживяване.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 29 гласа.

Свързани новини