1 Септември, 2024 11:30 5 712 8

Google Play Store получи важен и дългоочакван ъпдейт

  • google-
  • google play store-
  • play store-
  • android

Вече могат да се ъпдейтват до 3 приложения наведнъж

Google Play Store получи важен и дългоочакван ъпдейт - 1

Потребителите на Android отдавна се сблъскват с разочарованието да чакат отделните приложения да се инсталират или актуализират едно по едно. Наскоро обаче Google въведе значително подобрение, като позволи на потребителите да инсталират или актуализират едновременно до три приложения или игри.

Тази нова функция е особено полезна за тези, които имат многобройни чакащи актуализации, тъй като значително намалява общото време за изчакване. Въпреки че Google не е обявила официално въвеждането на функцията, тя е наблюдавана в Индия и се очаква да бъде достъпна в по-широк мащаб в близко бъдеще.

Важно е да се отбележи, че наличието на най-новата версия на приложението Play Store не гарантира достъп до тази функция. Възможността за инсталиране или актуализиране на три приложения едновременно вероятно се контролира от страна на сървъра, което означава, че наличността може да варира в зависимост от отделните устройства и региони.

Тази актуализация бележи положителна стъпка напред за потребителите на Android, тъй като адресира дългогодишна болка и подобрява цялостното потребителско изживяване.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 29 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нашийник

    12 3 Отговор
    С последното изречение изби рибата. Лекувай се.
  • 2 Столичанин

    5 4 Отговор
    Много добре си е описано всичко, направи ми впечатление, че последният път ъпдейтите ми се качиха по този, асинхронен начин. Става по-бързо, използват се различните ядра на процесора.

    Коментиран от #3

  • 3 С амолет

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Столичанин":

    Кои различни ядра на процесора се използват? Просто позволява да се свалят по три приложения едновременно, но ако случайно връзката е бавна и цялостния процес по инсталиране ще се забави.
  • 4 Български гражданин

    11 0 Отговор
    Каква е тая дългогодишна болка брЯ?!😁
  • 5 Джон

    0 1 Отговор
    Нямаме никаква представя за проблемите на андроидаджиите

    Коментиран от #6

  • 6 Инсектицид

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Джон":

    Селскостопанските работници си имат достатъчно проблеми с вредителите по ябълките, крушите и сливите.
  • 7 Само Левски

    0 0 Отговор
    При мен такова нещо няма приложенията до момента си се инсталират едно по едно!
    Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 12/512Gb т.е казано съм с достатъчно мощен модел!
  • 8 Пешо

    1 0 Отговор
    Накратко - адресиране на адресните адресации с адресни адреси. Каква е тази мода да се пише "адресиране на предизвикателство" вместо ясното "разрешаване на проблем"?