Отидете към основна версия

964 8

Новите слушалки на Apple се оказаха непоправими (ВИДЕО)

  • airpods-
  • apple-
  • слушалки

iFixit разглоби четвъртото поколение AirPods

Дългоочакваните слушалки AirPods 4 бяха подложени на разглобяване от iFixit, което разкри значителни трудности при ремонта.

Процесът на разглобяване разкри, че AirPods 4 изискват специализирани инструменти и техники за отваряне и достъп до вътрешните компоненти. Самите слушалки се отварят трудно, а достъпът до калъфът за зареждане е още по-труден. Батерията е здраво закрепена и няма издърпващи се ленти за лесно отстраняване.

В резултат на тези предизвикателства iFixit даде на AirPods 4 предварителна оценка за ремонтопригодност от 0 от 10. Това предполага, че поправката на AirPods 4 вероятно ще бъде скъпа и трудна, което прави по-рентабилна замяната им, ако са повредени.

Оценката за ремонтопригодност на AirPods 4 подчертава нарастващата тенденция електронните устройства да стават все по-трудни за ремонт. Макар че това може да е от полза за производителите, то може да бъде разочароващо за потребителите, които могат да се сблъскат с по-високи разходи за ремонт или да бъдат принудени да заменят изцяло своите устройства.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.

Свързани новини