Отидете към основна версия

1 532 5

Subaru WRX получи най-дългоочакваната "екстра" в историята си

  • subaru-
  • wrx-
  • мултимедия-
  • инструментален панел

Феновете обаче искат и нещо повече

Subaru реши да модернизира своя легендарен модел WRX, като пусне версия 2025, която впечатлява с първия в историята дигитален инструментален панел. На водачите се предлага избор от три основни стила на показване: класически скоростомер и оборотомер, навигационна карта на цял екран и дисплей за безопасност.

Феновете на WRX обаче излязоха с идеята да се добавят табла в ретро стил, вдъхновени от класическите WRX поколения като Bug Eye, Hawk Eye и дори емблематичния 22B.

Представител на Subaru каза, че подобна актуализация може лесно да бъде изпълнена чрез софтуерна актуализация. Това ще позволи на собствениците на автомобили да персонализират своите инструменти, като добавят дизайнерски елементи от предишни модели. Такава функция може да бъде безплатна надстройка или достъпна срещу малка допълнителна такса.

Ходът на Subaru може да повтори стратегията на Ford, която вече предлага цифрови инструменти в исторически стил за модела Mustang. Подобна опция би направила шофирането на WRX още по-лично и уникално за собствениците, повишавайки привлекателността на новия дигитален инструментален панел като една от най-вълнуващите иновации в историята на модела.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.

Свързани новини