12 Октомври, 2024 13:15 895 8

2.5-литров боксер за най-новото Subaru, но не и у нас

  • subaru-
  • crosstrek

Обновената версия на кросоувъра Crosstrek е предназначена за САЩ

2.5-литров боксер за най-новото Subaru, но не и у нас - 1

Subaru извърши рестайлинг на кросоувъра Crosstrek, като компанията подобри оборудването на модела и добави първокласно оборудване. Пакетът Premium се отличава от другите и с по-мощен двигател, който обаче за съжаление ще се предлага само в САЩ.

Под капака му не е поднатият ни двулитров четирицилиндров двигател, а 2.5-литров опозитен агрегат с мощност 185 к.с. и 241 Нм въртящ момент, който работи в тандем с безстепенна трансмисия и система за задвижване на четирите колела.

Комплектът Premium също така получава нова система X-Mode с различни режими и настройки за сняг/мръсотия и дълбок сняг/кал за по-добро задвижване на четирите колела при трудни метеорологични условия.

Що се отнася до другите версии на Crosstrek, те получават разширен пакет от системи за безопасност и помощ на водача. Вече се включва предупреждение за напречен трафик и разпознаване на мъртва зона.

Още от опциите са асистент за поддържане на лентата и автоматично аварийно управление, довеждащо колата в покой. В допълнение към кросоувъра се предлагат нови материали за интериорна декорация.

Заедно с актуализацията, кросоувърът обаче получи и по-висока цена. Базовият Subaru Crosstrek на американския пазар ще струва поне 25 хиляди долара, а за версията Crosstrek Premium ще трябва да платите над 27 хиляди.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знайко

    5 0 Отговор
    Май Субарчо ще се окаже по-евтин от Дъстърчо,а?
    Как стават тия врътки, някой да ми обясни ако може.
    Леко ме притесни само "безстепенна скоростна кутия".
    Иначе за първи път чувам "система за предупреждение на напречен трафик" , което звучи интересно.
    Някой да влезе да напише колко е грозно с пластмасовите протектори и рейлинга и маската с жълти акценти.

    Коментиран от #2

  • 2 Зевс

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Знайко":

    В САЩ колите винаги са по-евтини, от една страна политика на производителите, от друга явно ЕС яко дере с такси и данъци.
  • 3 брау

    4 0 Отговор
    Прекрасен автомобил! Изобщо Субару може в нищо да не са "най", обаче в почти всичко го конкурират. Единствено в луксозния сегмент не съм ги виждал. Много добре балансирани като качество/цена и много универсални автомобили. Стават и за магистрала и за завои и за разходки сред природата.

    Коментиран от #8

  • 4 редник

    0 0 Отговор
    /...опозитен агрегат.../
    Ц-ц-ц... 😉
  • 5 Факт

    3 3 Отговор
    В Сащ никой не ги ще тия. За същите пари един Силверадо ве 8 който е 100 пъти повече кола
  • 6 Това не е което беше

    1 0 Отговор
    Не им ща прехвалените 4 цилиндрови изстискани двигатели. Искам си стария 6 цилиндров боксер с ново супер турбо. А за скоростната кутия да не говорим. Кратка характеристика за нея - Драйвинг Мис Дейзи.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Подкрепям

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "брау":

    2.4 турбо FA двигателя е жесток. Единствено проблема е,
    че не ми се дават 65-70 бона за Субару. В тия пари може да си вземеш канадски Macan Turbo и да имаш 3 пъти повече кола и 20 бона за ремонти и поддръжка.