Отидете към основна версия

445 3

Samsung също работи над тройно сгъваем смартфон

  • samsung-
  • galaxy-
  • z fold-
  • fold

Очаква се той да се появи през 2025-та

Samsung обмисля да пусне на пазара тройно сгъваем смартфон през 2025 г. Компанията разполага с технологията и веригата за доставки, но окончателното решение е на подразделението MX (Mobile eXperience).

Samsung е лидер на пазара на сгъваеми смартфони от пускането на Galaxy Fold през 2019 г. насам. Компанията постоянно въвежда иновативни функции и подобрения в своите сгъваеми устройства, като например по-големи дисплеи, подобрени камери и повишена издръжливост, както вече видяхме при Z Fold Special Edition.

Важно е обаче да се отбележи, че пазарът на сгъваеми смартфони е силно конкурентен, тъй като други големи производители на смартфони също разработват и пускат на пазара свои собствени сгъваеми устройства. Samsung ще трябва да продължи да въвежда иновации и да диференцира своите продукти, за да запази лидерската си позиция на този развиващ се пазар.

В заключение, Samsung проучва възможността да пусне на пазара тройно сгъваем смартфон през 2025 г. Въпреки че компанията е изправена пред предизвикателства на пазара на сгъваеми смартфони, тя предприема стъпки за справяне с тези предизвикателства и запазване на лидерската си позиция.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини