Отидете към основна версия

3 620 3

КамАЗ се захвана с мода

  • камаз-
  • kamaz sport-
  • дрехи-
  • облекла

Руският производител на камиони КамАЗ започва продажбата на дрехи и модни аксесоари, които целят подобряване на имиджа на марката. Вместо като сувенири, фланелките, якетата и бейзболните шапки с емблемата на Камския автомобилен завод вече ще се предлагат като модна линия. За целта е създаден нов бранд с името KAMAZ sport, който ще се занимава само с облекла.



Засега модната колекция на КамАЗ се разпространява само от дилърите на камиони, но скоро трябва да се появи специален сайт и първият магазин на марката. От компанията уточняват, че за направата на дрехите се използват само най-качествени материали.



От КамАЗ обясняват, че досега брандирани облекла и аксесоари е предлагало само спортното поделение на производителя - отборът КАМАЗ-мастер, чиято продукция била изключително скъпа. Яке с емблемата на марката струвало 12 500 рубли (над 500 лв.), фланелка - 1 200 рубли (50 лв.), а бейзболна шапка - 1 850 рубли (77 лв.). За сравнение отборът на Iveco в ралито "Дакар", Team de Rooy, продавал най-скъпото си яке за 4 700 рубли (195 лв.).

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • КамАЗ изпробва електрически камион

    Камският автомобилен завод обяви, че започва пътни изпитания на камион с електрическо задвижване, които ще продължат до края на 2015 г. КамАЗ-4308 ...
    28.05.2015
    3 395
    7