Last news in Fakti

21 Май, 2014 09:42 3 617 3

КамАЗ се захвана с мода

  • камаз-
  • kamaz sport-
  • дрехи-
  • облекла

Руският производител на камиони КамАЗ започва продажбата на дрехи и модни аксесоари, които целят подобряване на имиджа на марката. Вместо като сувенири, фланелките, якетата и бейзболните шапки с емблемата на Камския автомобилен завод вече ще се предлагат като модна линия. За целта е създаден нов бранд с името KAMAZ sport, който ще се занимава само с облекла.



Засега модната колекция на КамАЗ се разпространява само от дилърите на камиони, но скоро трябва да се появи специален сайт и първият магазин на марката. От компанията уточняват, че за направата на дрехите се използват само най-качествени материали.



От КамАЗ обясняват, че досега брандирани облекла и аксесоари е предлагало само спортното поделение на производителя - отборът КАМАЗ-мастер, чиято продукция била изключително скъпа. Яке с емблемата на марката струвало 12 500 рубли (над 500 лв.), фланелка - 1 200 рубли (50 лв.), а бейзболна шапка - 1 850 рубли (77 лв.). За сравнение отборът на Iveco в ралито "Дакар", Team de Rooy, продавал най-скъпото си яке за 4 700 рубли (195 лв.).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 2 Отговор
    чугунени дрехи
  • 2 Mercedes-Benz

    2 0 Отговор
    Някой модели са яки, анцузите ми изглеждат с хубава материя, тениската с оранжевия камион е готина, бих си купил защо не... само че едва ли ще се внасят тука
  • 3 роман ценов

    0 0 Отговор
    ще си купа такава тениска ако знаех къде се продаваха