Отидете към основна версия

14 076 33

Милен Ганев: Гешев направи голяма беля на Борисов (ВИДЕО)

  • иван гешев-
  • бойко борисов-
  • правителство-
  • протест-
  • протести-
  • прокуратура

Главният прокурор се държи като пакостливо дете, което няма кой да го накаже, смята главният редактор на ФАКТИ

Кадър: 7/8 ТВ

Главният прокурор Иван Гешев се държи като пакостливо дете, което няма кой да накаже. Направи голяма беля на премиера след последните клипове и записи, които излязоха и щяха да минат и заминат, за съжаление... И точно тогава, когато беше започнало да утихва, Гешев нахлу в президентството и запалиха това, от което тръгна всичко. Това заяви главният редактор на ФАКТИ, журналистът Милен Ганев, в предаването "Студио Х" по телевизия 7/8.

"Все още сегашният главен прокурор не подлежи на анализ, тъй като се държи като пакостливо дете, което няма кой да накаже. Въпрос на време е дали ще се появи такъв. Гешев направи всички възможни демонстративни акции – къде срещу олигарх, къде срещу дядо с 200 литра вино. Това, което направи с президентството, беше безумие", коментира Милен Ганев действията на Специализираната прокуратура, отприщили гражданските протести срещу властта.

"Радев, какъвто и да е, беше тих отдушник на хората, които тихичко роптаеха срещу ГЕРБ. Занимаваха се с него, със съпругата му, как, кой, къде е сниман бос или облечен. В последно време дори беше свил медийните изяви, докато не го ядосаха. Поначало президентският пост у нас страда от политическа вазектомия, той е почти импотентен, но Гешев му вдъхна живот. Когато е нападнат негов приятел и сътрудник, на Радев не му остава нищо друго, да защити достойнството и честта си. Длъжността не му позволява друго. Това беше малката искрица, която запали протестите", заяви още той.

"От своя страна Борисов атакуваше Радев с безумието, че понеже е летец-изтребител, той не може да носи отговорност, тъй като в напечена ситуация ще катапултира, а видиш ли, пилотите, които са от гражданската авиация, нямало как да катапултират. Цветанов от своя страна атакуваше Радев, защото бил разведен. Разведен човек не можел да носи отговорност. Това беше нивото на първите нападки", върна лентата малко по-назад главният редактор на ФАКТИ.

"Предполагам, че Борисов много го е яд на него (бел. ред. на Гешев заради теорията, че именно главният прокурор, с действията си, е обединил всички, които изпитват неприязън към ГЕРБ и ДПС, което е изиграло лоша шега на правителството). Предполагам, че роптае тихичко, но няма как да го покаже. Направи му голяма беля след последните клипове и записи, които излязоха и щяха да минат и заминат, за съжаление. Феновете на ГЕРБ и на Борисов го искат такъв – първичен, краен, да удря по масата, дори гол го харесват, а с пистолета и пачките влиза вече в нискобюджетен филм от 80-те. И точно тогава, когато беше започнало да утихва, Гешев нахлу в президентството и запалиха това, от което тръгна всичко", обясни журналистът.

"Разбира се, много малка част от хората на площада се вълнуват от Радев – върнали се от чужбина студенти, заварени от карантината момчета и момичета, но тук най-хубавото е, че има богатство от присъствие", допълни Милен Ганев.

"Заради това, че внушиха на Борисов, че тези хора, които са свързани с ДПС, министрите, незабавно трябва да си отидат. Дълбоко в себе си той усети това и изгони и тях, а имаше за гонене не по-малко достойни хора. Така той запази още един резервен отбор, може би правейки си планове за октомври – ноември, ако протестите продължат", предположи още той.

Вижте още във видеото:

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 48 гласа.

Свързани новини