Отидете към основна версия

1 196 1

Хилъри Клинтън се шегува със скандала със секретна информация

  • хилъри клинтън-
  • шегува-
  • информация

Тя е обвинена, че е обменяла секретна информация чрез личната си поща

Снимка: БТА/AP

Кандидатът за президентската кандидатура на Демократическата партия в САЩ Хиклъри Клинтън се пошегува с избухнали скандал, обвиняващ я, че е използвала личната си имейл поща за официална кореспонденция и е обменяла секретна информация,съобщи ABC.

“Сигурно сте видели, че вече имам акаунт в  Snapchat. Много ми харесва. Съобщенията там изчезват от само себе си.“, заяви Клинтън по време на реч в Айова.

Изказването й идва на фона на федерално разследване на използвания от нея частен сървър и дали Клинтън е изпращала класифицирана информация от личния си профил. Самата тя пък твърди, че никога не е използвала мейла си за изпращане на секретна информация. Според нея критиките от страна на републиканците, свързани със скандала и отговорността за атаките над Бенгази през 2012 г. представляват политическо позьорство.

„Не става въпрос за Бенгази, имейлите или службите за сигурност. Става въпрос за политика.  Аз обаче не искам да се въргалям в калта с републиканците. Аз няма да си играя с националната сигурност.“, заяви Клинтън.

Хилъри коментира кандидатите на Републиканската партия, един от които е и Доналд Тръмп,

„Всички са като Тръмп, само че без чара и косата.“, заяви Хилъри. 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини