Отидете към основна версия

4 775 13

Кристалина Георгиева бясна. Гледа към съда

  • кристалина георгиева-
  • бясна-
  • съд

Тя е готова да съди хората, разпространяващи лъжи за нея

Българският еврокомисар Кристалина Георгиева заяви, че ще съди хората, разпространяващи лъжи за нея.

Реакцията й е свързана с публикация на журналиста Ян Кугелман, който в сайта „Форин полиси“ заяви, написа материал, в който твърди, че Георгиева е била агент на Държавна сигурност , а нейни близки са свързани с „Мултигруп“.

„В отговор на последните атаки срещу мен трябва да кажа следното:

Досега се въздържах да коментирам постоянните нападки по мой адрес въпреки многото манипулации и откровени лъжи, насочени както срещу мен, така и срещу институцията, в която работя.

Не мога обаче повече да търпя кампанията за опетняване на името ми, водена срещу мен от месеци. Търпението си има граници. Обмисляла съм да предприема правни действия, но досега се въздържах-това вече приключи.

Много лъжи се тиражират по мой адрес. Отсега нататък ще защитавам името си в съда и ще предприемам съответните правни действия спрямо всички тези, които продължават да ги разпространяват“, написа Георгиева във „Facebook”.


 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Кой ще замести Кристалина?

    Неочакваната оставка на Кристалина Георгиева от ЕК предизвика вълна от спекулации по въпроса за нейния заместник. След 31.12.2016 България трябва ...
    28.10.2016
    2 224
    3
  • Кристалина Георгиева подаде оставка от ЕК

    Българският еврокомисар Кристалина Георгиева подава оставка от поста си на заместник-председател на ЕК, съобщиха от Брюксел. Оставката на Георгиева вл ...
    28.10.2016
    3 298
    11
Новини по държави: