Last news in Fakti

19 Октомври, 2016 11:12 4 760 13

Кристалина Георгиева бясна. Гледа към съда

  • кристалина георгиева-
  • бясна-
  • съд

Тя е готова да съди хората, разпространяващи лъжи за нея

Българският еврокомисар Кристалина Георгиева заяви, че ще съди хората, разпространяващи лъжи за нея.

Реакцията й е свързана с публикация на журналиста Ян Кугелман, който в сайта „Форин полиси“ заяви, написа материал, в който твърди, че Георгиева е била агент на Държавна сигурност , а нейни близки са свързани с „Мултигруп“.

„В отговор на последните атаки срещу мен трябва да кажа следното:

Досега се въздържах да коментирам постоянните нападки по мой адрес въпреки многото манипулации и откровени лъжи, насочени както срещу мен, така и срещу институцията, в която работя.

Не мога обаче повече да търпя кампанията за опетняване на името ми, водена срещу мен от месеци. Търпението си има граници. Обмисляла съм да предприема правни действия, но досега се въздържах-това вече приключи.

Много лъжи се тиражират по мой адрес. Отсега нататък ще защитавам името си в съда и ще предприемам съответните правни действия спрямо всички тези, които продължават да ги разпространяват“, написа Георгиева във „Facebook”.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тошибиян

    0 0 Отговор
    Не бе тя е била демократ и антикимунист и не е учила на запад по живково ...сталинке може сичко да дрънкаш на чуждите разузнавания много добре знаят какво си и що си а тях не можеш заблудиш както и поведението и решенията на тези дето са над теб знаят същото
  • 2 Киро

    0 0 Отговор
    Гледате ли Бай Х.й и компания с какво плашил от ДС ни излагат пред света! Да беше свършил повечко работа бащата на Бокова, та да не съм се раждал на тоя свят да се излагам и аз!

    Коментиран от #4

  • 3 антимафиот

    0 0 Отговор
    Преставете си от каквА КОМУНИСТИЧЕСКА ФАМИЛИЯ Е ЗА ДА Я нарекат СТАЛИНКА - У Ж А С - С Р А М!!!!!!!!

    Коментиран от #9

  • 4 Киро Оригинал

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Киро":

    Киро Менте, дааа, такива, като тебе, не е трябвало да се раждат.

    Ма кво да правиш, природа.

    Откога в Карлуково сте с интернет?
  • 5 765

    0 0 Отговор
    Г-жа Георгиева след нещата които натвори в последните 30 дни би трябвало да си даде сметка че и в БГ не е препоръчително да се явява, да замълчи - да оттече мръсната вода... останала след нея.... ако ли пък не го разбира, то тя не е онази за която ни я представят... и от тук нататък .... по пътя на Р.Желева...

    Коментиран от #7

  • 6 Вирус

    0 0 Отговор
    "Комунизма е страшно нещо, но още по-страшно и отвратително нещо е АНТИКОМУНИЗМА на БИВШИТЕ КОМУНИСТИ ! Всички сме к...лета на комунизма!" Адам Микник
  • 7 Киро

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "765":

    Напротив, Кристалина е добре дошла в България, за разлика от тебе и оная вещица, дъщеря на убиец!

    Коментиран от #8

  • 8 Киро Оригинал

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Киро":

    Добре дошла, ама не идва! Разликата е че нея ще я помнят с подмолните и действия срещу Бокова, а теб ще те забравят още в момента, в който на НПО организациите им спрат външното финансиране!
  • 9 мафиот

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "антимафиот":

    това кой как родителите му са го кръстили трябва ли да бъде плюс/минус за живота който водиш? Очевидно не ѝ е харесвало името и затова го е сменила!
  • 10 Да де

    0 0 Отговор
    Това, че ще съди някого си го разбрахме, ама не разбрахме кое отрича - че е от комунистически род ли или че нейни близки са се облажвали покрай Мултаците?
  • 11 право куме

    0 0 Отговор
    Тая Кристалина заедно с европейската банда високоплатени чиновници са по същество Топ-паразити. И това не е клевета а грозната истина за нещата.
  • 12 Тошибиян

    0 0 Отговор
    Ако беше по дърта можеше и ленинка да я кръстат хахах и тогава замаскирането на името щеше да е по сложно
  • 13 Тошибиян

    0 0 Отговор
    Сего очаквам наследниците на томунистите хардлаинери да кръщават к...летата си на сегашната западна шаика по върховете
Новини по държави: