Отидете към основна версия

5 966 12

Трета световна война? Великобритания се готви за руските танкове

  • танкове-
  • русия-
  • естония-
  • инвазия-
  • великобритания
Снимка: Министерство на отбраната на Великобритания

На прага ли сме на Третата световна война? Това се пита таблоидът „Дейли мейл”.

Той разпространи снимки от военно учение на британски бронетанкови части, които следващата година трябва да бъдат разположени в Балтийските страни, за да спрат агресията на руския президент Владимир Путин в региона.

Това е ужасен момент, от който светът отдавна се страхуваше. Армия от руски танкове и войски прегазват границата Балтика, пише в. „Дейли мейл”.

Великобритания, САЩ и други западни държави са задължени по договор да защитят член на НАТО.

В рамките на часове, ескалиращото противопоставяне ни отвежда на ядрен конфликт, който заплашва да отнеме живота на милиони хора.

Това е смразяващ сценарий, който е симулиран от британската армия в един от най-реалистична военна игра, която е някога организира, коментира в. „Дейл имейл”.

Драматичните картини показват невероятно реалистични картини в равнината Солсбъри, които симулират как силите на президента Путин навлизат в Естония. Маневрите стават в навечерието на изпращането на британски сили в Балтика.

Освен руските танкове и „пехотата на агресора” беше въоръжена с калашници.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Зелена светлина за "Турски поток"

    Турският президент Реджеп Ердоган подписа закон, с който ратифицира сделката с Русия за строителството на проекта „Турски поток“, съобщи & ...
    06.12.2016
    1 589
    19
  • Русия е заплаха номер 1 за САЩ

    „Русия е заплаха номер 1 за САЩ.“ Това заяви министърът на американските военновъздушни сили Дебора Джеймс , цитирана от „Ройтерс&ld ...
    05.12.2016
    2 990
    23
Новини по държави: