Отидете към основна версия

4 430 7

Предсказанията на Нострадамус, засягащи 2017-а

  • нострадамус-
  • предсказания-
  • 2017

Всеизвестният пророк вещае редица катаклизми от всякакво естество

Мишел дьо Нострадам, познат на широката общественост като Нострадамус, е френски пророк и астролог, живял през 16-и век. Много конспиративни теоретици са на мнение, че той е предсказал редица велики събития - Френската революция, въздигането на Адолф Хитлер на власт, атентатите от 11 септември и дори избирането на Доналд Тръмп за президент.

Нострадамус пише своите пророчества като четиристишия. Ето и някои от предсказанията, които той прави, засягащи 2017-а година:

Суши и наводнения - "Четиридесет години няма да бъде видяна дъга. Други четиридесет години пък ще бъде виждана всеки ден. Сухата земя ще изсъхне още повече и ще има големи наводнения там, където е видяна."

Международни конфликти - "Великият човек ще бъде ударен в деня от мълния. Зло дело, предсказано от носителя на молба. Според предсказанието друг гръм ще падне през нощта. Конфликт в Реймс, Лондон и мор в Тоскана."

Война - "Малко преди залез слънце ще започне битка. Велика нация е несигурна. Завладяно, морското пристанище не отговаря, а мостът и гробът са на различни места."

Временен мир - "Чумата изчезва, а светът става по-малък, дълго време земите ще се обитават мирно. Хората ще пътуват безопасно по въздух, земя и вода. После войните ще започнат наново."

Скандал сред знатни особи - "Писма са открити в скриновете на кралицата, но нямат подпис, безименни са. Предложенията ще бъдат прикрити от хитрост, за да не се знае кой е любовникът."

Лисица на власт - Лисица ще бъде избрана, без да каже нито дума, Тя ще изглежда като светец за хора, преживяващи само на хляб. По-късно той изведнъж ще се превърне в тиранин, стъпквайки с крака си гърлата на най-великите мъже."

Отслабване на Запада - "Два пъти въздиган и два пъти в упадък, Изтокът ще отслаби Запада. След редица битки, преследван по море, врагът му ще рухне по време на нужда."

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини