Отидете към основна версия

1 951 7

Джони Деп: Искам да играя "пикльото" Тръмп (ВИДЕО)

  • джони деп-
  • алек болдуин-
  • saturday night live-
  • доналд тръмп-
  • холивуд

Не става въпрос за филм, а за популярното американско телевизионно шоу Saturday Night Live

Снимка: БТА/АР

Холивудската икона Джони Деп изяви желанието си да изиграе президента на САЩ Доналд Тръмп. Не става въпрос за нов филм, а за популярното американско телевизионно шоу Saturday Night Live.

В момента ролята на Тръмп в ефира изпълнява друг популярен актьор Алек Болдуин. Джони похвали своя колега за отличната работа до момента и призна, че той ще трябва само да го копира, пише в. „Дейли мейл“.

Деп е един от най-яростните критици на Тръмп още от деня, в който милиардерът се кандидатира за президент. Преди време актьорът нарече републиканеца „пикльо“ в публична реч пред студенти в популярен университет.

Алек Болдуин се появява в предаването с пародии на Тръмп и обкръжението му почти всяка седмица. Неговите изяви винаги са изпълнени с критики към президентската администрация. Самият Тръмп коментира шоуто по обичайния си безцеремонен начин, определяйки ролята на Алек като „несмешна".

Самият Болдуин призна, че няма планове да участва в шоуто за по-дълго време. Според актьора президентът и най-близките му сътрудници реагират на всичко това с прекалена злоба, а не като истински спортсмени с чувство за хумор.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини