20 Май, 2017 09:43 1 470 2

Рейтингът на Тръмп? Следващият въпрос!

  • рейтинг-
  • доналд тръмп-
  • сащ

Популярността на президента е спаднала до най-ниското си равнище от встъпването му в длъжност

Рейтингът на Тръмп? Следващият въпрос! - 1
Снимки: БТА/АР

Рейтингът на президента на САЩ Доналд Тръмп е спаднал до най-ниското си равнище, откакто той встъпи в длъжност през януари. Това показват данните от ново проучване на общественото мнение, проведено от института "Ипсос" за агенция "Ройтерс".

38 процента от участниците в допитването, проведено в периода 14-18 май, одобряват Тръмп. 56 на сто не го харесват, а останалите 6% изпитват "смесени чувства".

Американците изглежда се настройват срещу своя президент след една бурна седмица, през която той бе принуден да отговаря на непрекъсната поредица от критични новини, които засилиха опасенията за евентуалните връзки на неговото правителство с Русия, отбелязва "Ройтерс".

Рейтингът на Тръмп? Следващият въпрос!

Ако миналата седмица Тръмп не е бил одобряван от 16 процента от анкетираните републиканци, то делът им вече е нараснал до 23 на сто.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион29

    5 4 Отговор
    Да, може рейтинга на Трамп да е нисък, но затова пък е верен ! Не е като нагласения рейтинг на Путин, който години наред не пада под 86 процента !

    Коментиран от #2

  • 2 Кака Гинка

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Скорпион29":

    Верен ли?! Наистина ли вярваш на медиите,особено след като го бяха отписали и даваха почти пълно мнозинство на Хилари Клинтън?Тепърва ще узнаем истината и не бих се учудила ако тези,които са го плюли най-много почнат да го хвалят най-гръмко.Пресата е като ветропоказател - винаги върви със силните в момента,удобно забравяйки какво е писала вчера.Колкото до руснаците - повечето от тях май наистина си харесват Путин.