Отидете към основна версия

5 970 17

Оливър Стоун: Путин мисли като шахматист и е в отлична форма (ВИДЕО)

  • оливър стоун-
  • владимир путин-
  • русия-
  • филм-
  • интервю

Американският режисьор смята, че президентът на Русия е умен, поддържа се в отлична спортна форма и не е склонен да живее в разкош

Снимка: БТА/АР

Американският режисьор Оливър Стоун смята, че президентът на Русия Владимир Путин е умен, поддържа се в отлична спортна форма и не е склонен да живее в разкош, предаде ТАСС.

Стоун, който е провел поредица беседи с руския държавен глава по време на снимките на новия си документален филм, заявява това в интервю за в. "Ню Йорк пост".

Путин притежава хубава вила, но не забелязах яхти и огромни къщи - каза Стоун. - Той харесва жените и се усмихна, когато наблизо бе съпругата ми.

Режисьорът отбеляза, че не е спортувал с руския лидер. Той е в отлична форма. Смятам, че бих се почувствал засрамен, довери Стоун.

На въпроса дали възнамерява да заснеме игрален филм за Путин, режисьорът отговори: "е бих се осмелил да се заема с подобен прект. Имайки предвид каква е действителността, не съм уверен, че ще мога да кажа още нещо.

Разсъждавайки кои актьори биха могли да се превъплътят в образа на руския лидер във филм, Стоун каза, че по външния си вид Джереми Ренър донякъде напомня Путин. Режисьорът добави, че Путин е много умен. Не зная колко умен е Ренър - констатира той. Ди Каприо също би бил подходящ избор за ролята на Путин, както и за тази на Ленин.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини