10 Юни, 2017 07:44 5 938 17

Оливър Стоун: Путин мисли като шахматист и е в отлична форма (ВИДЕО)

  • оливър стоун-
  • владимир путин-
  • русия-
  • филм-
  • интервю

Американският режисьор смята, че президентът на Русия е умен, поддържа се в отлична спортна форма и не е склонен да живее в разкош

Оливър Стоун: Путин мисли като шахматист и е в отлична форма (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Американският режисьор Оливър Стоун смята, че президентът на Русия Владимир Путин е умен, поддържа се в отлична спортна форма и не е склонен да живее в разкош, предаде ТАСС.

Стоун, който е провел поредица беседи с руския държавен глава по време на снимките на новия си документален филм, заявява това в интервю за в. "Ню Йорк пост".

Той сам шофира автомобила си и мисли като шахматист, каза Стоун. Режисьорът нарече руския лидер скромен човек. Разсъждавайки защо Путин се е съгласил да беседва с него, Стоун отбеляза: Той даде интервю, защото желае да бъде чут.

Оливър Стоун: Путин мисли като шахматист и е в отлична форма (ВИДЕО)
Снимки: Shutterstock

Освен това смятам, че за него въпросите ми бяха своеобразно предизвикателств", допълни режисьорът. Той поясни, че се опитал въпросите му към Путин да включват неочаквани за него теми, като по-специално се поинтересувал дали руският президент спи добре.

Той ми каза, че спи много добре - увери режисьорът. - Ако бях на неговото място, щях да съм много изнервен - очевидно джудото помага.

Режисьорът подчерта, че по време на беседата не забелязал руският президент да е обграден с показно богатство.

Путин притежава хубава вила, но не забелязах яхти и огромни къщи - каза Стоун. - Той харесва жените и се усмихна, когато наблизо бе съпругата ми.

Режисьорът отбеляза, че не е спортувал с руския лидер. Той е в отлична форма. Смятам, че бих се почувствал засрамен, довери Стоун.

На въпроса дали възнамерява да заснеме игрален филм за Путин, режисьорът отговори: "е бих се осмелил да се заема с подобен прект. Имайки предвид каква е действителността, не съм уверен, че ще мога да кажа още нещо.

Оливър Стоун: Путин мисли като шахматист и е в отлична форма (ВИДЕО)

Оливър Стоун: Путин мисли като шахматист и е в отлична форма (ВИДЕО)

Разсъждавайки кои актьори биха могли да се превъплътят в образа на руския лидер във филм, Стоун каза, че по външния си вид Джереми Ренър донякъде напомня Путин. Режисьорът добави, че Путин е много умен. Не зная колко умен е Ренър - констатира той. Ди Каприо също би бил подходящ избор за ролята на Путин, както и за тази на Ленин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Справедлив

    50 62 Отговор
    Айде сега подлогите на Сорос ще го изкарат и тоя копейкаджия и ушанка. Путин и на тоя му е платил....
  • 2 Гост 2222222222222

    41 61 Отговор
    Аууу днес ще има тук много соросоидни сълзи и сополи.

    Коментиран от #4

  • 3 goni

    48 59 Отговор
    Мдаа! Русия най-после има достоен човек на върха, който знае с какви хора да разговаря! На много народ това не му изнася!:) Ама, какво да се прави! Късмет! На никого не препоръчвам да се е.ава с тях! Рано, или късно ще съжалява! От "дъжд на вятър" четете и малко История!:)
  • 4 Kcaniba

    29 60 Отговор

    До коментар #2 от "Гост 2222222222222":

    И памперси!!!
    За либерастите ущанката трябва да е пиян дебел и с идиотска , доброжущна усмивка)))
  • 5 Кики

    32 61 Отговор
    Путин мисли като шахматист! Така е, защото най - големите шахматисти са от Русия. Ще чакам филм за Ленин - крайно време е. Ди Каприо е точния човек.
  • 6 Фен

    32 59 Отговор
    Филма ще го дават по руската ОРТ, аз ще го гледам с удоволствие , дано е реално направен.

    Коментиран от #7

  • 7 Бай хой

    25 57 Отговор

    До коментар #6 от "Фен":

    Те и "свободните" и "независими" западни телевизии ще го дават но сериозно редактиран. Демократична цензура майка.

    Коментиран от #9

  • 8 Sergiy

    58 31 Отговор
    eee, всички ушанки заедно с "работници" са тука ;) след това на всички ушанки освен путьо и Оливер ще е "бог", ами good luck, той нали беше англосаксонец, враг и евроатлант на сорос ;) или след днеска той е своят?

    Коментиран от #10

  • 9 Реално

    42 58 Отговор

    До коментар #7 от "Бай хой":

    Няколко американски телевизии са декларирали ,че няма да допуснат излъчването на въпросният филм. Бояли се,че изказванията на Путин щели да променят правилните виждания на американското общество. Та дотук със човешките права и правото на избор във САЩ.
  • 10 Съни

    30 57 Отговор

    До коментар #8 от "Sergiy":

    Абе незнам-ама Путин с едно мръдване на пръста си ви направи хахави-та май той за вас е Бог...
  • 11 Камен

    59 32 Отговор
    Ушанките се превъзбудиха :)) Като фурнаджийски лопати сте, еееййй!

    Коментиран от #12

  • 12 Kcaniba

    10 51 Отговор

    До коментар #11 от "Камен":

    Ушанки и ватниуи и Оливър Сноун.
    За либерастчетата - нищо.
  • 13 дядоЯго

    10 12 Отговор
    Мдааа....Много се радвай на мечката, докато не ти е заиграла в къщата.....Смях !
  • 14 Кака Гинка

    17 25 Отговор
    Всеки непредубеден човек би забелязал,че е умен.У нас обаче такива са много малко - за това си избираме и преизбираме най- неподходящите (меко казано) хора. Няма значение какво вършат,важното е да са от "наш'те" и да са против "ония".Това стадно поведение изглежда ни е насадено още от турско време - 500 години застой в развитието не се наваксват лесно...
  • 15 Кики

    15 17 Отговор
    Забелязвам, че тези, които казват добри думи за Путин и Русия са получили между 50-60 минуса, което е нереално! Това не е било никога. Даже и в най - напечените дебати. Има нещо гнило. Подозирам, че има група от хора, които се занимават само с това - да слагат минуси на хора, които пушат хубаво за Русия и Путин. Не изключвам инициативата на ГОСТ 2!

    Коментиран от #16, #17

  • 16 Асен

    15 21 Отговор

    До коментар #15 от "Кики":

    Аз съм един от тези, които гласуват и ви слагат минуси. Нещо против? Знам и за няколко мои познати, които четат ресурса. От доста отдавна четем, гледаме ви как се вихрите тук и понеже реших, че ми писна, започнах да пиша коментари понякога, а понякога просто гласувам. Факт е, че държавата ни е в ЕС. Факт е, че сме в Нато. Факт е, че повечето хора в страната ни НЕ гласуваха за комунистите. Така че не знам защо се учудвате, че не сте мнозинство. Такива като вас, които го карат на спомени от преди 20 години и които още не могат да свикнат, че СССР се разпадна, не са малко. Но сте меншинство. Лека вечер! Не желая да ви чета идиотизмите, така че може да не си правите труда да ми отговаряте. Написах, защото аз съм учуденият, че има удивени тук.
  • 17 гост 2

    0 11 Отговор

    До коментар #15 от "Кики":

    “...Публикувано във факти.бг: . Не изключвам инициативата на ГОСТ 2!...“ Хахаха- а да ти се привиждам случайно и под леглото, а? :) Това е 1вият ми коментар под тази тема. Абсолютно случайно попаднах на един сайт- и то - погрешка- и вече започнах да разбирам кои сте вие , какви сте и в коя партия членувате и най- вече- защо, аджеба, чак толкова мразите сащ:) Ето коя е твоята партия-
    http://www.rusnod.ru/index/o-dvizhenii/ “...Анализ политической жизни страны за последние два десятилетия подтверждает неутешительный факт, что главной проблемой современной России является отсутствие реального суверенитета в результате поражения в 40-летней войне между Советским Союзом и США в 1991 году....Сегодня российская финансовая система напрямую зависит от американского доллара...Политическая система России, наряду с информационной, экономической, общественной сферами, напрямую зависит от внешнего управляющего – Соединенных Штатов Америки....“ :):):) ЗА ТОВА ВИЕ, РУСНАЦИТЕ, МРАЗИТЕ САЩ, А НЕ ЗАРАДИ МЕЖДУНАРОДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ И ТИНТИРИ- МИНТИРИ:):):)