Отидете към основна версия

17 975 23

Това е самоубилата се в Гърция българка

  • гърция-
  • ритуал-
  • българка-
  • остров-
  • самоубийство-
  • кефалония-
  • лили ботушева

Зловещ ритуал в основата на самоубийството

Жесток сатанински ритуал е причина за ужасяващата смърт на 23-годишната българка Лили Ботушева, която беше намерена мъртва на гръцкия остров Кефалония. Приятелят й, 30-годишен германец, също бе намерен мъртъв. Гръцките власти смятат, че става въпрос за двойно самоубийство. В основата на всичко стои сатанински ритуал. Десетки свещи, медальон със символа на пентаграма, както и различни други предмети са открити в къщата, станала сцена на ужаса.

Пълнолунието на Супер Луната на новата година е използвано от последователите на черна магия, твърдят запознати с практиките им експерти. Двамата се самоубили с нож, предлагайки душите си на Сатаната, пише вестник „Български новини“. Българката и германецът наели къща на гръцкия остров.

Бременната собственичка на имота останала шокирана, когато видяла безжизнените им тела сред локви от кръв. Момичето било полуголо на дивана на дома, докато мъжът е открит във ваната със забит в сърцето си нож в ембрионална поза. Гледката е била шокираща и ужасяваща. Дори самите полицаи били потресени при огледа на апартамента. Според съдебната лекарка Ангелики Цола, която е разгледала двата трупа, смъртта на момичето е настъпила преди тази на мъжа. Той е умрял от раната в сърцето от забития нож, след като преди това е прерязал вените си.

„Смъртта на момичето е в резултат от кръвозагуба. Тя е била с прерязани вени. Мъжът също е прерязал вените си, но след като смъртта се забавила, взел нож и го забил в сърцето си. Разбира се, ние очакваме и токсикологични резултати“, заяви съдебната лекарка. Собственикът на погребалното бюро, което е трябвало да се погрижи за телата на самоубилите се, също е останал шокиран от кървавата гледка.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: