Отидете към основна версия

1 488 3

Тръмп: Аз съм стабилен гений

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • ес

Американският президент обвини ЕС, че е много несправедлив към САЩ

Снимки: БТА/АР

Американският президент Доналд Тръмп заяви в интервю за британската ITV, че е много популярен в Обединеното кралство. Разговорът с журналиста от медията Пиърс Морган е бил записан в кулоарите на Световния икономически форум в Давос.

Тръмп е казал, че очаква да дойде в кралството, където е поканен от кралица Елизабет Втора на държавно посещение. Президентът на САЩ заяви, че би заел много по-твърда позиция от британския премиер Тереза Мей в преговорите с ЕС за Брекзит.

На въпроса ще сключи ли Вашингтон търговско споразумение с Лондон след излизането на страната от Общността, той отговори утвърдително. Според Тръмп ЕС е много несправедлив към САЩ в търговските отношения. Президентът намекна, че ще отвърне с репресивни мерки.

Тръмп изтъкна още, че е стабилен гений, както и че яде качествена храна.

Аз съм стабилен гений, отвърна президентът на въпрос на какво е здравословното му състояние и какво мисли за отправяните понякога към него квалификации, че е луд и в недобро физическо здраве. А попитан дали яде бургери, той отговори, че яде чудесна храна, приготвена от някои от най-добрите шеф готвачи в света. Мисля, че всъщност се храня много добре.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: