Отидете към основна версия

3 791 10

Имигрантите замърсили Виена

  • виена-
  • имигранти-
  • унгария

Унгарски политик с призив към гражданите

Имигрантите напълно са променили част от австрийската столица Виена. Това заяви шефът на кабинета на унгарския премиер Виктор Орбан – Янош Лазар, цитиран от Daily News Hungary.

Лазар публикува видео съобщение от свое посещение във виенски квартал. Според него районът е станал по-мръсен и по-беден. Той заяви, че Будапеща може да заприлича на същия квартал, ако опозицията постигне пускане на имигрантите на унгарска територия.

На 8-ми април в Унгария предстоят парламентарни избори. Фаворит е партията на премиерна Виткор Орбан, която има твърда позиция срещу имигрантите.

Лазар подчертава, че във въпросния квартал живеят основно пенсионери и имигранти. Все пак според някои коментатори той е показал специфичен район от квартала, като останалата част е напълно нормална.

Видеото можете да видите Тук.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Тежък удар по лагера на Орбан

    Управляващата в Унгария партия ФИДЕС на премиера Виктор Орбан претърпя изненадващо поражение на местни допълнителни избори вчера, съобщи Reuters. Н ...
    26.02.2018
    1 918
    5
  • Унгария - по пътя на Путинова Русия

    Дори човек да не споделя възгледите на Виктор Орбан, в изявленията му от началото на бежанската криза през 2015 все пак можеше да се открие някакво ра ...
    21.02.2018
    2 211
    15
Новини по държави: