Отидете към основна версия

3 899 16

Маккейн направо разнищи Тръмп

  • сащ-
  • джон маккейн-
  • доналд тръмп

Той заяви, че не би искал президента да присъства на погребението му

Американският сенатор Джон Маккейн отправи тежки критики към президента на САЩ Доналд Тръмп в новата си книга, съобщи „Ню Йорк Таймс“.

Спроед Маккейн Тръмп не може да отстоява партийните ценности на Републиканската партия. Той го обвини, че възхвалява тирани.

Маккейн беше кандидат за президент на демократите преди 10 години, но загуби изборите от Барак Обама. Той има сложни отношения с Тръмп още от предизборната кампания.

Сенаторът не подкрепи и частичната отмяна на Обамакеър, което беше ключово обещание на Тръмп.

Той дори заявява, че не би искал, ако се стигне до там, Тръмп да присъства на погребението му. Според него за предпочитане е вицепрезидента Майк Пенс.

В книгата си сенаторът твърди, че никой не може да разбере кога Тръмп е сериозен и кога не. Маккейн го приканва за по-сериозно отношение към поста.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Американски ястреб: Мразя злия Путин

    Сенатор Джон Маккейн написа в новата си книга, че Америка трябва сериозно да обмисли кибератака, за да отмъсти на Русия да се намеси в изборите в САЩ, ...
    04.05.2018
    9 604
    89
  • US сенатор: Вотът в Русия е измама

    Американският сенатор от републиканската партия Джон Маккейн очаквано разкритикува президентските избори в Русия. Ястребът от Вашингтон определи вота ...
    19.03.2018
    3 575
    47