Отидете към основна версия

8 532 9

Нацията, която си прави най-много татуировки

  • татуировка-
  • нация-
  • поставяне
Снимка: Shutterstock

Допитване на специализираната в проучвания агенция Dalia, посочва сред кои нации татуировките са най-популярни. На първо място е Италия. Оказва се, че 48% от анкетираните имат поне един татус. Само с 1% по-надолу са шведите. Трети в класацията с 46% са гражданите на САЩ. В ТОП 5 влизат още Австралия и Аржентина.

Друго проучване направено преди време показва в кои държавите хората най-много са съжалили, че са се изрисували и са преминали процедура по премахване на татуса. Интересно е да се отбележи, че три от нациите, които рисуват най-много телата си, съжаляват, че са го направили. Това са САЩ, които са на второ място във въпросното допитване и американците на трета позиция. Най-много обаче съжаляват индийците. Италианците, които са на първо място в класацията на най-много направени татуси са на четвърто място в тази по отстраняване на татуировка.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Татуираните правят повече секс

    Макар мнозина все още да се мръщят на татуировките, те без съмнение набират все по-голяма популярност. А каква е връзката между татусите и сексуалния ...
    28.01.2019
    3 783
    11